Buitenlamp met zonne energie

Bent u iemand die graag aan het milieu denkt dan is een buitenlamp met zonne energie een perfecte oplossing.

Overdag laadt de lamp op door middel van zonlicht en ’s avonds brandt hij dus puur op duurzame energie! Dit is fijn voor het milieu én uw portemonnee. Een buitenlamp met zonne energie is dus de perfecte oplossing. Toch zou u daar tegenin kunnen brengen dat we in Nederland lang niet altijd zon hebben en door de vele begroeing zijn er ook diverse plaatsen die constant in de schaduw liggen. Bewolking is niet echt een probleem; zonlicht komt daar, zij het in mindere mate, ook wel doorheen. Bovendien verbruikt uw buitenlamp met zonne energie maar weinig dus is er maar weinig voor nodig om hem op te laden.

Wilt u graag een lamp op een plek plaatsen met een slechte inval van zonlicht en wilt u toch gebruik maken van schone en voordelige zonne energie, dan is daar tóch een oplossing voor.

Er bestaat ook een buitenlamp met zonne energie met een apart zonnepaneel dat op maximaal 6 meter van de lamp geplaatst kan worden. Zo kan hij dus optimaal op de zon gericht worden voor het opladen van de batterijen.