Buitenlamp met sensor aansluiten

buitenlamp met sensor aansluitenDe winkels die tuinlampen verkopen hebben altijd met zorg hun collectie buitenlampen met sensor samengesteld, zodat u een ruime keuze heeft en er altijd een buitenlamp met sensor kunt vinden die aan uw wensen voldoet.

In Nederland zijn we gewend de meeste klusjes zelf te doen en dat geldt ook voor een buitenlamp met sensor aansluiten. Toch kan dat nog beste ingewikkeld zijn en daarom is hier een stap voor stap instructie ‘buitenlamp met sensor aansluiten’.

Hoe moet u uw buitenlamp met sensor aansluiten?

Hieronder een stap-voor-stap beschrijving van hoe je je buitenlamp goed kan aansluiten van onze in-house klusser Sjonnie.

Stap 1: Kies de gewenste gevoeligheid en stel die in

U lamp heeft diverse mogelijkheden en sommige kunt u bijvoorbeeld op tijd instellen. Vraag eventueel advies in de winkel of bouwmarkt om te weten wat voor uw situatie het meest geschikt is.

Stap 2: Bepaal de plaats

Teken de punten af op de muur of grond en boor met een steenboor de gaten waar u de lamp wilt plaatsen. Vul de gaten met (bijgeleverde) pluggen

Stap 3: Buitenlamp met sensor aansluiten

Verbind de sensor, buitenlamp en aftakdoos door middel van een VVB-kabel (speciale, veilige kabel). Strip de draden en verbind nu kleur met kleur. Schroef de lamp en sluit de alles mooi af. Schakel de stroom weer in en controleer of alles naar behoren functioneert.